Behöver ni en personlig, kunnig och erfaren rekryterare som hjälper er att kartlägga och hitta rätt personal?

I dag finns det en djungel av olika digitala plattformar du behöver ha koll på för att nå ut. Att ha rätt budskap i annonser och filmer för att attrahera rätt personer är viktigare än någonsin. Vad betyder det för er att få in rätt personal? Har ni tid och råd med att det blir fel?

Med hjälp av en rekryteringskonsult och era förutsättningar som utgångspunkt får ni expertvägledning hela vägen, och med 6 månaders garanti kan ni känna er trygga med ert val. Kontakta mig gärna med ert personalbehov!

Så går en rekryteringsprocess till

ANALYS

Först gör vi en grundlig genomgång av vad ni behöver för kompetens och personlighet med utgång från era behov. Vi kartlägger era styrkor som arbetsgivare och hur ni behöver växa organisatoriskt. Sen skriver vi ner en önskelista så att vi kan börja söka efter rätt person.

PRESENTATION

Hur ska det här presenteras och marknadsföras? I dagens digitala brus gäller det att hålla tungan rätt i mun. En annons skapas med rätt känsla och en film där vi fångar det där som är unikt med just er. Allt läggs sedan ut i rätt forum anpassat efter tjänsten.

URVAL

Vi gör ett urval bland de sökande, och även bland personer i vårt nätverk. Därefter genomför vi grundliga intervjuer och presenterar lämpliga kandidater för er. Vi är med under intervjuerna som bollplank och stöd.

GRANSKNING

För att säkerställa att kandidaten ni väljer är rätt, och för att ni ska få bästa möjlighet till rätt förväntningar och stöd vid anställning ringer vi flera referenser – både tidigare chefer och kollegor. Vid önskemål gör vi även personlighetstester där kandidaten får en personlig återkoppling.

INTRODUKTION

Att anställa en ny person är både roligt och ibland lite nervöst. Vi kan bistå med hjälp i lönediskussion, avtal och förhandling. För att verkligen se till att det blir ett jättebra utfall följer vi med in i onboardingen med 2 coachande samtal med både er som kund och er nyanställda under den första tiden.

Utförda rekryteringar:

Ekonomer, servicetekniker, lagerpersonal, tätskiktsmontörer, e-commerce manager, administratörer, platschefer, marknadsansvariga, servicechefer, tekniska chefer, verkstadschefer, mekaniker, arbetsledare, analytiker, kundtjänstpersonal, CNC operatörer, underhållstekniker, kyltekniker, säljare, försäljningschefer, regionschefer etc…

Välkommen med din förfrågan!